AKIK VAGYUNK

Önismereti mentorok vagyunk. Egyéni és csoportos formában dolgozunk a kérdéseiden, a témáidon, a problémáidon.  Feltárjuk, hogy miért történnek veled rossz dolgok, hogy mi akadályozza azt, hogy elégedettnek érezd magad az életedben, a párkapcsolatodban, a munkádban, vagy szülőként.
A világot sajnos nem tudjuk megváltoztatni, de azt, ahogyan érzed magad benne, azt igen. 

Szeretnénk elérni, hogy az önismereti munka elveszítse számodra a misztikus, félelmetes és szégyellnivaló színezetét. Hogy elhidd, az a legnagyobb bátorság, ha tudsz segítséget kérni és elfogadni. Hisszük, hogy meg van benned a képesség az életed megízesítésére, megédesítésére. Ha erre rátalálsz, azzal átformálod a sorsod ívét.
Ami benned megoldódik, az előbb-utóbb kívül is megoldódik.

Miért hallgass ránk?

Mert amikor nem tudod, hogy merre keresd a tűdet, mi megmutatjuk, hogy hol a kazal.
Mert összesen negyed évszázadnyi önismereti munka, és 15 évnyi segítői tapasztalat van a hátunk mögött.
Mert kettőnk karakterének, tudásának, és eszköztárának ötvözete különlegesen erős megtartó erő.
Mert publikációinkat, írásainkat, rádióbeszélgetéseinket több ezren olvassák, hallgatják, követik.
Mert a segítségünkkel már több százan vették kézbe saját sorsukat, és oldották meg problémás élethelyzeteiket. 

Olvashatod cikkeinket az Életszépítők Magazin Sorsvonalak rovatában, meghallgathatod Rita rádióműsorának beszélgetéseit, és találkozhattál a nevünkkel a Sóter klub előadói közt. 

Rendszeresen publikálunk, postolunk. Kövesd a blogunkat, és nézz minket a Facebookon is.

Ahogyan segítünk

Rita life coach, örökbefogadási mentor, Points Of You tréner.

„Műfaja” a segítő beszélgetés, ami kicsit olyan, mint az analízis, csak nem kell hozzá kanapéra feküdni. Persze ha akarsz, lehet azt is… Szakterülete a gyermekkor, az otthonról hozott párkapcsolati minta, és a meddőség. 

Örökbefogadási mentorként, mind az adminisztratív, mind az érzelmi kérdésekben azoknak segít, akik fontolgatják az örökbefogadást.
A Nézőpontváltás elnevezésű eszközével (eredeti nevén Points Of You) már egy alkalom során is erőteljes felismerésekhez juthatsz.

Judó EFT terapeuta, és dúla.
Az EFT (az Érzelmi Felszabadítás Technikája) gyengéd, finom és kíméletes módszer, amellyel Judó segít az elakadások, a beivódott hiedelmek, és traumák oldásában. Szakterülete a meddőség, a stressz és a pánik. Jó pár masszázstechnikát is elsajátított, de leggyakrabban talpreflexológiával és a shiatsu masszázzsal támogatja meg a segítői munkát.

Dúlaként a babavágyás és a várandósság hónapjaiban segíti, támogatja a szülőanyát.

(A fotónkat Hajdrák Tímea készítette)